Standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti - European EnergyManager – poziv

04.03.2021


nLogic Sarajevo kao član Privrednog udruženja Wirtschaftsverein BiH Vas poziva da se prijavite na standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti koji se provodi u preko 30 zemalja.
 
Projekat EUREMnext European EnergyManager ima za cilj osposobiti zaposlenike da unutar kompanije u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije, postave konkretne ciljeve te primjene potrebne mjere za uštedu energije i novca. Na osnovu toga polaznici izrađuju svoj individualni energetski koncept, koji između ostalog predstavlja dio završnog ispita i uslova za sticanjem međunarodno priznatog certifikata EUREM EnergyManager.
 
Nakon uspješno obučenih dvanaeast polaznika prve generacije energetskih menadžera u Bosni i Hercegovini prema EUREMnext programu, nastavljamo sa obukom sljedeće generacije i nudimo vam mogućnost da ostvarite uspjehe i usvojite novo znanje te da steknete međunarodno priznati certifikat i zvanje energetskog menadžera.
 
U okviru projekta EUREM do sada je osposobljeno preko 5.000 energetskih menadžera koji su stekli međunarodno priznati certifikat European EnergyManager.
 
Više informacija o programu kao i uspjehu prve generacije ovog programa možete pronaći u priloženim dokumentima ili na našoj stranici putem ovog LINKA.
 
Ukoliko ste i Vi zainteresovani za učešće na stručnom usavršavanju za European EnergyManager ili želite uključiti nekog od Vaših uposlenika u ovaj program, ljubazno Vas molimo da popunite prijavni obrazac iz priloga i vratite ga skenirano putem e-maila na adrese: edukacija@nlogic.ba i emir.merusic@ahk.ba
 
Na raspolaganju smo Vam za sve dodatne informacije.


- Prijavni obrazac EUREM2021
- Eurem Poziv 2021
- EUREMnext - info