Radionica na temu „Sigurnosni zahtjevi za plasman proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine i Evropske unije“

19.02.2018

U saradnji sa Agencijom za nadzor nad tržištem Bosne i Hercegovine, Privredna/Gospodarska komora FBiH i Vanjskotrgovinska komora BiH organiziraju radionicu na temu "Sigurnosni zahtjevi za plasman proizvoda na tržište Bosne i Hercegovine i Evropske unije”. Radionica će se održati u utorak, 27.02.2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Radionica će pomoći poslovnim subjektima da se podrobnije upoznaju sa zahtjevima za plasman na tržište Bosne i Hercegovine i Evropske unije sigurnih proizvoda, kako bi zaštitili svoje poslovanje i svoje kupce, te poboljšali svoju konkurentsku poziciju.

Cilj radionice je upoznati poslovne subjekte koji se bave proizvodnjom, uvozom i distribucijom sa njihovim obavezama, pravima i zahtjevima za plasman na tržište dječijih hodalica i ogradica za kućnu upotrebu, trotineta za djecu, koturaljki, stolica za vanjsku upotrebu, igrački sa laserskim lampama, laserskih pokazivača, usisivača za prašinu, kuhala za vodu, produžnih kablova, fenova, aparata za kafu, ventilatora, električnih kružnih i ubodnih pila, električnih kosilica za travu, kaciga za bicikliste, plutajućih pomagala, zaštitne obuće, ploča na bazi drveta za upotrebu u građevinarstvu i veziva od gipsa i gipsane mase za izravnavanje.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 26.02.2016. godine do 12:00 sati putem e-maila (na adresu edukacija@komorabih.ba ili a.handzic@kfbih.com) ili faksa (na broj: 033/566-205).  Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 033/566-201 (VTK BiH) ili 033 566-322 (PKFBiH).

Poziv
Program
Prijavni obrazac